GRATIS VERZENDING NAAR NL & BE

Terugkeer- en terugbetalingsbeleid


Dank u voor het winkelen bij Vindea.nl. Als u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop zijn we hier om te helpen. 

Retourneren of ruilen beleid

U heeft 14 kalenderdagen om een artikel terug te sturen vanaf de datum dat u het ontvangen heeft. U moet de reden van terugkeer/vervanging in een e-mail klantendienst op support@vindea.nl specificeren - Alle terugkeer moet door een lid van Vindea klantendienst worden geautoriseerd. 

  • Het item moet in zijn originele verpakking zijn, dit omvat alle items die in de bestelling waren inbegrepen om een volledige terugbetaling te ontvangen.
  • De klant is verantwoordelijk voor het betalen van de retourzending.
  • De 20% restocking fee is van toepassing op alle standaard retourzendingen. Als het artikel niet in de oorspronkelijke verpakking wordt geretourneerd en niet geschikt is voor wederverkoop, kunnen de restockingkosten hoger zijn naar goeddunken van de afdeling Retourneren.
  • De naam op de bestelling en het bestelnummer moeten worden vermeld op het retouretiket. Vindea.nl is een Internationaal merk en alle retourzendingen moeten worden geretourneerd naar ons magazijn in het buitenland.
  • Alle douanekosten worden toegepast naar goeddunken van de vervoerder en de lokale wetten en alle douanekosten zullen worden betaald door de klant om het item terug te sturen.

NIET-Retourneerbare Artikelen

Als gevolg van de Pandemie, accepteert Vindea geen retourzendingen voor de volgende artikelen omdat ze worden beschouwd als hygiënisch:

Huidverzorgingsproducten
Make-up en nagelverzorging producten
Persoonlijke Verzorgingsproducten
Speelgoed en kleding (Cubby Bear, Cosy Bear etc.)
Sommige gadgets (draadloze hoofdtelefoon, koptelefoon, bril, enz.)

Als u een niet-retourneerbaar artikel heeft dat beschadigd of defect aankwam, kunt u een vervanging of terugbetaling als winkeltegoed aanvragen.

Terugbetaling

Geretourneerde artikelen worden geïnspecteerd door ons Quality Assurance Team. Wij zullen u onmiddellijk op de hoogte brengen van de status van uw terugbetaling na inspectie van het artikel.

Als uw retourzending wordt goedgekeurd, zullen we een terugbetaling doen via de oorspronkelijke betaalmethode die voor de bestelling is gebruikt. 

Voor aanvullende informatie over dit onderdeel kunt u contact opnemen met onze klantenservice via support@vindea.nl.

Levering

Wij streven ernaar u van dienst te zijn en tegelijkertijd de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en partners te waarborgen.

Wij vragen om uw geduld en begrip voor de vertragingen terwijl wij uw bestellingen de komende dagen bij u afleveren. Onze teams hebben onvermoeibaar doorgewerkt om de achterstand in de bestellingen in te lopen.

Wij hopen op uw blijvende steun en begrip terwijl ons magazijn werkt met extra gezondheids- en veiligheidsmaatregelen om u, onze werknemers en partners te beschermen.